Join the club!

Meld je aan als vrijwilliger

Zomerpop is niet alleen het leukste festival in de wijde omtrek, het is ook een heel vet sociaal gebeuren! Het festival draait 100% op vrijwilligers. Van bestuur tot opruimploegen: iedereen zet zich belangeloos in.

vrijwilligers collage2

Als teamlid Zomerpop krijg je heel veel voor je inzet terug! Maak deel uit van een geweldig team en beleef het festival letterlijk van alle kanten. Draag bij aan mooie herinneringen voor duizenden mensen. En je krijgt vrij entree!

Kies een taak die past bij jou. Achter de bar, in de beveiliging, in de decoratie, in de op- en afbouw, in de promotie: Zomerpop heeft ploegen in allerlei soorten en smaken, voor, tijdens en na het festival. We draaien korte ploegendiensten en er is altijd wel een taak die bij jou past. Of bij jullie, want je vrienden willen misschien ook wel ervaren hoe het is om onderdeel te zijn van zo’n vet evenement!

Meld je ook aan als vrijwilliger! 

 

MELD JE AAN

 

 “Dit is gewoon kicken!”
“Als teamlid van Zomerpop maak je deel uit van een gezellige groep aanpakkers. Een paar dagen voor de opbouw komen we al samen. Plattegrond bekijken, plan van aanpak uitdokteren, biertje erbij. Daarna is het knallen. Wanneer dan alle tenten staan, en samen een sfeervol festivalterrein vormen, geeft dat echt een kick!”
Marco Pelt, op- en afbouwploeg

Opbouwploeg1Opbouwploeg2

 

 

1K2A6585

 

Zomerpop heeft ook regelmatig vacatures. Check onze vacature pagina.

 

Bekijk de vacatures