Muziekfestival

Zomerpop opmeer

Zomerpop staat bekend om de veelzijdige programmering en de pure festivalbeleving. Vijf podia met een groot aanbod aan muziekstijlen. Op main stage Hunkering schitteren artiesten die ook bijvoorbeeld een Ziggo Dome of Pinkpop platspelen. Op stage Vuigland scheuren de punk- en rockgitaren. In Dansrijk de stage voor dance, techno en hiphop en op het middenterrein kubus Speelweide vol diversiteit aan dansmuziek. En daar, verstopt onder de bomen, podium Bleekveld voor singer-songwriters en theater. Zomerpop is genieten voor élke muziekliefhebber!

Klik hier om te zien welke acts er sinds 1990 hebben opgetreden: wikipedia

Image
Image

Join the crew

Aanmelden als vrijwilliger

Zomerpop is niet alleen het leukste festival in de wijde omtrek, het is ook een heel vet sociaal gebeuren! Als teamlid beleef je het feest van alle kanten én krijg je veel voor je inzet terug. Kies een taak die past bij jou. Achter de bar, in de beveiliging, in de decoratie, in de op- en afbouw, in de promotie: er is van alles te doen tijdens en rond het festival. En we draaien korte ploegendiensten. Wat houdt je nog tegen? Join the crew!

 

MELD JE AAN

Kom jij ons versterken?

Vacatures

Zomerpop heeft regelmatig nieuwe kern teamleden nodig in de voorbereiding naar een fantastisch festivalweekend. Denk aan programmeurs, marketing & communicatie specialisten, hospitality, creatievelingen voor in het decoratieteam etc. Vind jij het leuk om ook buiten het festivalweekend met de planning & voorbereiding bezig te zijn? Check onze vacatures,

 

Vacatures

Image
Image

Maak indruk

Aanmelden als sponsor

Maak indruk op 6000 enthousiaste bezoekers uit de regio! Zomerpop kan niet zonder sponsors. Wij zijn dan ook enorm dankbaar voor de steun van zo veel bedrijven die mede zorgen voor een onvergetelijk weekend! Als tegenprestatie biedt Zomerpop perfecte exposure-mogelijkheden. Denk gerust verder dan onze flyers, de website en socials. Wilt u uw naam verbinden aan een podium? Premiums uitdelen? Uw logo groot op de time table? Een foto-achtergrond of relaxplek sponsoren? Wij denken graag met u mee!

 

JA IK WIL SPONSOREN

 

Over ons

Achtergrond en organisatie

In augustus 1990 vond het eerste Zomerpopfestival plaats. Een groep muziekliefhebbers legde de basis, ondersteund door Jongerencentrum Pardoes uit Hoogwoud en Jongerenvereniging Argos uit de Weere. Zomerpop draait nog altijd 100% op de inzet van vrijwilligers. Het hele jaar door is het bestuur druk met het uitdenken van nieuwe ideeën om Zomerpop nog mooier te maken. Tijdens het festival zijn we met zo’n 300 vrijwilligers actief! Het voelt als één grote familie.

Image

zomerpop

Contactformulier

Vul hier het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactform

Please type your full name.

Invalid Input

Invalid email address.

Invalid Input