Kom jij ons versterken?

Vacatures

Zomerpop zoekt programmeur(s) voor Dansrijk & Speelweide (M/V)
(Vacature voor een Vrijwillige functie)

Zomerpop is sinds 1990 het popfestival in de gemeente Opmeer, georganiseerd door Stichting Zomerpop Opmeer. Het jaarlijks terugkerende popfestival dat wordt gehouden gedurende het eerste weekend van september wordt volledig gedragen door vrijwilligers.

Voor de functie van Programmeur voor de podia Dansrijk en Speelweide zoeken wij kandidaten voor de editie van 2025. Het zou mooi zijn als je dit jaar (editie 2024) al mee kunt draaien voor een goede overdracht.

Als programmeur zet jij een dijk van een programmering neer voor twee podia van het Zomerpop festival. Je vindt het geweldig om de meerdere elektronische dance stijlen en urban (in de breedste zin van het woord) op de kaart te zetten zodat duizenden bezoekers jaarlijks kunnen genieten van de optredens op beide festivaldagen.

Je creëert samen met collega’s het ideale programma binnen het gestelde budget. Je bent een teamplayer en kan goed samenwerken. Je ziet programmeren als teamwerk: samen met collega’s van programmering, marketing & promotie kijk je naar doelgroepen en naar het gewenste publiek. Kijk je naar kansen en luister je naar goede ideeën, of die nu ontstaan binnen het team of bij het publiek. Je denkt out-of-the-box, hebt lef, durft te experimenteren en te reflecteren. En daarvan te leren.

Taken en verantwoordelijkheden:
* Verantwoordelijk voor de programmering van Dansrijk en Speelweide;
* Verantwoordelijk voor het aanleveren van benodigdheden voor de marketing en promotie;
* Verantwoordelijk voor het bewaken van het programmeringsbudget;
* Adviseren van medewerkers op marketing- en communicatiegebied;
* Zorgdragen voor het aanleveren contracten, riders, facturen afkomstig van boekingskantoren waar de acts zijn vastgelegd aan Hoofd Programmering;
* Verantwoordelijk als Stage Manager tijdens de festivaldagen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met:
* Affiniteit met muziek;
* Goede onderhandelings- en communicatievaardigheden;
* Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
* Kan goed plannen en overzicht houden;

Interesse?
Stuur een mail naar wouter@zomerpop.nl met je gegevens: naam, adres, leeftijd, bekendheid met muziek, eventuele werkervaring in de culturele sector.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Wouter Maas, Voorzitter en Hoofd Programmeur, via wouter@zomerpop.nl

  

 SOLLICITEER

 

1K2A5386