Bleekveld

Naast de vier stages waar bands en dj's optreden hebben wij dit jaar wederom een vijfde stage genaamd Bleekveld.
 
Mooie verscholen tussen de bomen op de meest sfeervolle plek op het festivalterrein, buiten de geluidsbarriere van de dampende dancebeats en de beukende gitaren staat een theaterwagen op Bleekveld. Daar treden op beide festivaldagen artiesten op voor een select gezelschap (ca. 35 personen per show) in een uitermate bijzondere setting. Vorig jaar was het de eerste editie van Bleekveld en werd uitermate goed ontvangen bij het publiek. Dus een goede reden om het meest sfeervolle podium van Zomerpop terug te laten keren. De Line-up is dit jaar om van te watertanden, wat dacht je van een Simon & Garfunkel Singalong met Joost Botman & Niels van der Gulik, The Huntsville Hunter: a Southern Thing (schurende Americana op de Westfriese prairie), Roel C. Verburg (Guitar Comedian, Cultheld, Flierefluiter), The Southern Seas: (Hoogwoud Hottest Schoonzonen), Charl Delemarre (mooie muzikale schurende waarheid), Heerlijk Hazes met Gewoon Gert (over longen,lijf en alles eruit zingen!) en ‘Chique le Freak’ Secret Outdoor 80’s Extravaganza? Laat je verrassen op Bleekveld!

Programmering Bleekveld 2017

Vrijdag 1 september

Zomerpops grote bingo-parade met total crazy bonus rondes (kids only)

Aan het eind van het Zomerpop diner start op Bleekveld Zomerpops grote bingo-parade. Op dolkomische manier wordt de bingo-parade op het terras van Bleekveld gehouden. Vorig jaar was Bleekveld te klein! Zorg dat de kids aanwezig zijn!

Simon & Garfunkel Sing-a-long

De Westfriezen Joost Botman en Niels van der Gulik staan met de voorstelling ‘Sound of Silence’ in alle Nederlandse theaters. Op Zomerpop brengen zij louter de hits van uit het omvangrijke repertoire van Paul Simon en Art Garfunkel. Twee maal kan je op de vrijdagavond van Bleekveld genieten van een set rondom het Amerikaanse duo. Zing mee met Bridge over Troubled Water, The Rock, Sound of Silence, Mrs. Robinson op Bleekveld!

Zaterdag 2 september

The Huntsville Hunter

is het alter ego van Steff van Diepen, voorheen frontman van bands als Beavershot en Cauterized. Waar hij voorheen met zijn bands speedrock en blackmetal bracht is hij met The Huntsville Hunter zijn wilde haren kwijt geraakt. The Huntsville Hunter brengt ‘a Southern Thing’, waarbij gedacht moet worden aan Jason Isbell/Drive-By Truckers, Neil Young, Tom Petty. Het wordt een half uur genieten op Bleekveld. Zorg dat jij een van de 35 gelukkigen bent!

Roel C. Verburg

Guitar Comedian, Cultheld, Flierefluiter: dat is Roel C. Verburg. Als één van de weinige comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek; en waar bij de meeste cabaretiers de liedjes vaak een rustpunt vormen, gaan bij Roel de grappen (ook in zijn liedjes) in hoog tempo door. Op de radio was hij wekelijks te gast bij Giel Beelen in de Freaknacht en tegenwoordig speelt hij elke vrijdagochtend een liedje bij Jeroen van Inkel (Rinkeldekinkel) op Radio Veronica. Op TV trad hij o.a. op in Kopspijkers, Comedy Explosion en recent als vaste gast in Howard Komproe’s onelinerprogramma Padoem Patsss. Hij speelde naast twee avondvullende theatertournees ook nog in ontelbaar veel kroegen, poppodia, theaters en concertzalen alsmede meerdere malen op festivals als de Zwarte Cross en Lowlands. Aan die lijst wordt nu ook Zomerpop toegevoegd! Je hebt op Bleekveld drie keer de kans om de show van deze cultheld bij te wonen.

The Southern Seas

Barry Broersen, Tijn Groen en Ruud Bakker zijn Hoogwouds Hottest Schoonzonen, laat dat duidelijk zijn. Met The Southern Seas brengen zij goudeerlijke indierock. Op Bleekveld treft u dit Hoogwoudse trio in akoestische samenstelling. Beloftevol!

Charl Delemarre

Eerder op zaterdagmiddag speelt Charl Delemarre met voltallige band op Live Stage van Zomerpop. Op Bleekveld wordt het een half uur mooie muzikale schurende waarheid. Charl Delemarre zal solo de mooiste nummers ten gehore brengen. Dit wordt een optreden, waarvan je later aan je kleinkinderen kunt vertellen dat jij erbij was! Must see!

'Heerlijk Hazes' met Gewoon Gert

De Opmeerse Brabander Gert is een graag geziene gast op Zomerpop. Na enkele jaren Opmeerse Echte, werd de show van Gert op Bleekveld tijdens Zomerpop 2016 een daverend meezingspektakel en zodoende een groot succes. Op veler verzoek wederom een half uur ‘Heerlijk Hazes’. Over longen, lijf en alles eruit zingen!

Chique Le Freak' Secret Outdoor 80’s Extravaganza

Het slotstuk van twee dagen Bleekveld vind niet plaats in de sfeervolle theaterwagen, maar buiten op de landerijen van Bleekveld. Dus meer bezoekers kunnen genieten van Chique Le Freak! De Secret Outdoor 80’s Extravaganza is een niet te missen dansbaar spektakel, waarbij de voetjes zeker van de vloer gaan.

Officiële ticketshop

Vrijdag & Zaterdag

Combi Ticket

€35,00

Entree Vrijdag & Zaterdag

Foodtrucks

Alle Leeftijden

Voorverkoop alleen via internet.

Tickets prijzen zijn ex fee.

.

Vrijdag

18:00 - 02:00 uur

€12,50

Entree Vrijdag

Foodtrucks

Alle Leeftijden

 Dagkassa: € 15,00

Voorverkoop alleen via internet. 

Tickets prijzen zijn ex fee.

Zaterdag

13:30 - 02:00 uur

€27,50

Entree Zaterdag

Foodtrucks

Alle Leeftijden

 Dagkassa: € 35,00

Voorverkoop alleen via internet. 

Tickets prijzen zijn ex fee.

Zomerpop Diner

Diner

Volwassenen

€3,50

Culinair genot

Zomerpop keukenbrigade

volledige maaltijd

Voorverkoop alleen via internet.

Tickets prijzen zijn ex fee.

.

Diner

Kind (-14)

€0,50

Kindermenu

Limonade

Genieten

Voorverkoop alleen via internet.

Tickets prijzen zijn ex fee.

.