Leeftijd

Zomerpop festival is er voor iedereen. Daarom geldt er geen leeftijdsgrens. Bezoekers zijn wel verplicht om zich te kunnen legitimeren conform de wettelijke identificatieplicht (identiteitskaart, paspoort of rijdbewijs). Indien je geen legitimatiebewijs bij je hebt, indien hier om wordt gevraagd, word je geweigerd tot het evenement.

Bezoekers onder de 12 jaar worden gezien als kind.

Tickets

Tijdens het evenement zijn er tickets aan de deur verkrijgbaar.
De voorverkoop van de tickets alleen online.
Koop je tickets via www.zomerpop.nl

 

Huisregels

Om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen heeft de organisatie regels opgesteld. Bij betreding van de evenementenlocatie gaat de bezoeker automatisch akkoord met deze huisregels.

Aanwijzingen van het personeel of de daarvoor bevoegde personen, die verband houden met de huisregels, dienen op het festivalterrein en in de directe omgeving te allen tijde stipt opgevolgd te worden.

Lees hier onze huisregels.

 

Route

Auto

Adres voor de routeplanner: De Weijver 6, 1718 MS in Hoogwoud. Nabij het recreatieterrein is voldoende parkeerruimte.Klik hier voor de route via Google maps.

Openbaar vervoer

Vanuit Hoorn: Buslijn 12. Vertrekt elk uur om 22 over heel. Uitstappen bij halte Koningspade/Sportpark De Weijver in Hoogwoud. Duur: ca. 32 minuten.